Kontakt oss

Ønsker du å handle av oss?

Vi i Handi AS har valgt å fokusere på å selge våre produkter til forhandlere av en grunn – vi tror på å skape sterke partnerskap som gir våre kunder den beste opplevelsen. Ved å jobbe direkte med forhandlere kan vi sikre at produktene våre når ut til et bredt publikum gjennom dedikerte fagfolk som kan gi gode råd og veiledning. Hvis noen er interessert i å kjøpe våre produkter, er vi mer enn villige til å hjelpe dere med å finne deres nærmeste forhandler.

Hvis du er en forhandler som ser etter kvalitetsprodukter for å berike ditt sortiment, ønsker vi å høre fra deg. Vi er åpne for nye partnerskap og samarbeid, og vi vil gjerne diskutere mulighetene med deg. Vennligst ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: post@handi.no. Vi ser frem til å utforske hvordan vi sammen kan tilby våre produkter til dine kunder og skape en vinn-vinn-situasjon for oss begge.

 

Spørsmål?

Enten det dreier seg om faglige spørsmål som dykker dypt inn i produktspesifikasjonene eller mer generelle henvendelser, oppfordrer vi alle interesserte til å ta kontakt med oss. Vi er her for å bistå og dele vår kunnskap. Du kan enkelt nå oss på følgende e-postadresse: post@handi.no. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg på best mulig måte.

   

  Besøk oss

  For de som ønsker å få en nærmere titt på våre produkter og oppleve Handi-verdenen selv, er du hjertelig velkommen til å besøke oss personlig. Vår dør står alltid åpen for nysgjerrige sjeler og potensielle samarbeidspartnere. Du finner oss på følgende adresse: Magnus Barfotsvei 5, 4633 Kristiansand. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele vår lidenskap for kvalitet og innovasjon ansikt til ansikt. Ta gjerne kontakt på forhånd for å avtale tidspunktet for ditt besøk.

   

  Snakk med oss

  For de som foretrekker å ta kontakt på en mer direkte måte, er vi også tilgjengelige på telefon. Har du spørsmål, faglige henvendelser eller bare ønsker en god gammeldags samtale, er du velkommen til å ringe oss. Vår dedikerte kundeservice er klar til å svare på dine spørsmål og gi den hjelpen du trenger. Du kan nå oss på telefonnummeret: 38 00 30 70.

   

  Vårt team

  Audun Hansson. Daglig leder, Selger Hordaland og Rogaland
  Ole Rødal. Salgsleder, Selger Østlandet, Agder og Telemark
  Mats Håvard Refsnes, Selger Møre, Trøndelag og Nord-Norge
  Harald Håland, Innkjøp og logistikk